Burime Njerzore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi – Nuk kerkohet    
  • Eksperienca e punës –  1 – 2 vite
  • Aplikacione kompjuterike – Sistem shitjeje, post elektronike etj
  • Vendi i punës – Dyqan rrobash familjare
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 120 herë

#Marketing