Mekanik Industrial

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Saktësi Veprimet e Pavarura
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6908
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 11:30
Carl Kühne KG (GmbH & Co.)
Adresa Hamburg, Germany
Emaili Carl Kühne KG (GmbH & Co.) Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Me një pasqyrë dhe kompetencë, ju monitoroni dhe optimizoni proceset e prodhimit, duke siguruar kështu shijen e klasit të parë dhe cilësinë e produkteve tona
  • Ata ndërmarrin detyra të riparimit dhe mirëmbajtjes dhe kryejnë ndryshimet në format dhe punën e konfigurimit
  • Mirëmbajtja parandaluese dhe servisimi i teknologjisë së makinës dhe sistemit ju ofron siguri makinerie në zonën e mbushjes dhe paketimit
  • Ata mbledhin dhe ruajnë të dhënat për sistemet e mirëmbajtjes dhe riparimit dhe kryejnë punën e përgjithshme të asamblesë
Eksperiencat
  • Ju keni përfunduar me sukses trajnimin profesional si një mekanik industrial
  • Kuptimi juaj i proceseve dhe proceseve teknike është po aq i theksuar sa cilësia e vetëdijes tuaj
  • Zotërimi dallues, stili i pavarur pune dhe fryma ekipore ju karakterizojnë
  • Ju punoni dhe jeni të orientuar drejt klientit
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 103 herë

#Marketing