Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Neuhausen, Gjermani
Data e skadimit 31 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #4024
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 16:31
Carbolite Gero GmbH & Co. KG
Adresa Neuhausen, Deutschland
Emaili Carbolite Gero GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Carbolite Gero GmbH & Co. KG është një kompani gjermano-holandeze me rreth 1,500 punonjës. Kjo kompani kryesisht merret me prodhimin e furrave me temperaturë nga 30 deri ne 3,000 gradë celzius.

Aktualisht kompania është e hapur edhe për kandidatëte vendeve të treta jashtë BE, ajo që është me rëndësi kualifikimi dhe përvojë e kandidatëve.

Për lokacionin e Neuhausën, afër Shtutgartit kërkohën të punësohën:

Mekanik

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Detyrat tuaja si mekanikë është montimi i furrave sipas specifikimeve dhe skicimeve inxhinierike
  • Krijimi i pjesëve shtesë që duhet të montohen në furra
  • Shërbime të tjera sipas natyrës së punës
Eksperiencat
  • Trajnim apo edukim i përfunduar si mekanik, mekanik i automjeteve, apo ndonjë edukim i ngjashëm
  • Njohuritë mbi gjuhën gjermane janë të domosdoshme, kurse njohja e gjuhës engleze është avantazh
  • Kandidati duhet të jetë i gatshëm të udhëtojë në rajone të ndryshme
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 437 herë

#Marketing