Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Eppelheim/Heidelberg, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Motivues Organizativ
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4519
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 14:08
Capri Sun GmbH
Adresa Rudolf-Wild-Straße 86-98 D-69214 Eppelheim/Heidelberg
Emaili Capri Sun GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Inspektimi, mirembajtja dhe kontrollimi i prodhimit tone, paletizimi i sistemeve
  • Kontrollimi i prishjeve te sistemeve tona
  • Bashkepunimi ne projekte dhe optimizimi i proceseve
  • Analiza e prishjeve dhe dokumentimi Teknik i punes
Eksperiencat
  • Detyra te ndryshme pune, ne nje mjedis sfidues
  • Koleg pune te motivuar dhe profesional
  • Mundesi te jashtezakonshme per zhvllim professional dhe nje mjedis i pershtatshem pune
  • Sigurim pensional me beneficione te ndryshme pune
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 89 herë

#Marketing