Shitëse (femër)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 15 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #9445
Data e publikimit 4 Nov 2019 - 16:03
Bursam Gold
Adresa Rr. Jusuf Gërvalla, Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja https://www.101sherbime.com/sq/biznesi/bursam-gold
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëpritja e klientëve dhe shërbimi cilësor ndaj tyre
  • Të përgjigjet ndaj kërkesave te klientëve
  • Të jetë e aftë dhe komunikative ndaj klientëve
  • Të mirëmbajë lokalin dhe të jetë në rregull në cdo kohë
  • Të bëjë rregullimin dhe vendosjen e produkteve nëpër vende
Eksperiencat
  • Të ketë përfunduar së paku shkollën e mesme
  • Të ketë përvoj pune në shitje
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese me klientet
  • Njohja e gjuhës angleze (Avantazh)
  • Mosha 21 - 27 vjec

 

Afati I konkursit do të jetë I hapur deri me datën 15.11.2019.


Të interesuarit duhet të dergojnë CV-në në [email protected] Vetëm CV do të mirren parasysh!

 

Për cdo paqartësi mund të na shkruani në viber +383 44 333 384.

#Marketing