Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Whitehorse YT, Kanadë
Data e skadimit 15 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri
Kategoria Hoteleri
ID e punës #5620
Data e publikimit 15 Apr 2019 - 09:00
Burnt Toast Cafe
Adresa Whitehorse YT
Emaili Burnt Toast Cafe Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi – Nuk kerkohet
  • Eksperienca e punës – Eksperienca konsiderohet aset
  • Aftësi personale – të përgaditë ushqim, të pastroj vendin e punës, të kujdeset për ushqim etj
  • Vendi i punës – Restaurant
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 44 herë

#Marketing