Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 14 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3701
Data e publikimit 13 Sep 2018 - 09:30
Bundeswehr
Adresa Germany
Emaili Bundeswehr Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Kryerja e detyrave të mbikëqyrjes së saldimit, mbikëqyrje e ekzaminime tjera

- Përpunimi dhe kontrolli i cilësisë së materialeve

- Operimi saldimit dhe makinerisë së saldimit

- Përfaqësimi i interesave të firmës në takime / konferenca, në lidhje me shërbimet superiore

Eksperiencat
  • Ndonjë trajnim ose praktikë të perfunduar në mekanikë,ose elektronikë ose ndonjë trajnim të perfunduar si punetorë metalesh
  • Aftësitë e forta të të menduarit analitik dëshiruar
  • Puna e ekipit e dëshiruar
  • Te jetë i pavarur dhe i kujdesshëm gjatë punës
  • Gatishmëria për të punuar jashtë orarit për një periudhë të kufizuar nëse është e nevojshme
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 756 herë

#Marketing