Agjente Shitje ( F )

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 4 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Percaktimi i problemeve Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #8724
Data e publikimit 8 Oct 2019 - 14:30
BUNA-V.B.I. Sh.p.k
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

BUNA-V.B.I. Sh.p.k , nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit te kafes ne Shqiperi dhe Kosove, shpall vakant pozicionin: 
Agjente Shitje, Femer.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Viziton çdo pike shitje ne zonen qe mbulon, sipas programit ditor.
  • Miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj potenciale.
  • Prezanton ne menyre profesionale produktet tek klientet
  • Monitoron proçesin e porosive dhe bashkepunon ngushte me gjithe departamentet pergjegjes deri ne mberritjen e tyre tek klienti.
  • Raporton tek supervizori i shitjeve mbi ecurine e punes dhe problematiken e hasur.
Eksperiencat
  • Te kete kryer arsimin e mesem, arsimi i larte perben avantazh.
  • Pervoje ne shitje te pakten 2 vjet;
  • Te kete aftesi te spikatura komunikimi.
  • Te jete e paraqitshme
  • Preferohet mosha 24 - 40

Te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen.

[email protected]

Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te kontaktohen. Pagesa sipas standardeve, me mundesi rritje ne baze te performances.

Telefon : 0692444205

 

#Marketing