Shites/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 4 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #9521
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 13:00
BUFALO
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Bufalo kerkon te punesoje Shites/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Kryen prezantimin e produkteve tek klientet e dyqanit.
• Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit prezantim produkti, prerje fature/kuponi tatimor.
• Pershtat nevojat e klientit sipas koleksioneve te produkteve.

Eksperiencat

• Eshte mjaft e rendesishme te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe te kete nje prezence te rregullt.
• Eksperienca të ngjashme ne fushen e shitjeve.
• Te zoteroje njohur bazike te kompjuterit.
• Te zoteroje njohuri bazike te gjuhes angleze.
• Mosha e preferuar: 18 deri ne 40 vjec.

Aplikoni duke derguar CV tuaj ne adresen e emailit: [email protected]