Asistent(Udhëheqës i degëve të Gjermanisë)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ingelfingen, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #4017
Data e publikimit 6 Dec 2018 - 10:48
BTI Befestigungstechnik GmbH & Co. KG
Adresa Langensalzstraße 51 74653 Ingelfingen Gjermani
Emaili BTI Befestigungstechnik GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.bti.de/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Analizimi dhe regjistrimi i proceseve si dhe proceset në qendrat individuale të tregtarëve dhe raportimi tek menaxhmenti i degës
 • Futja e re ose optimizimi i proceseve ekzistuese brenda projekteve
 • Mbështetja e menaxhimit të degës në zbatimin e konceptit për paraqitjen uniforme të degëve
 • Krijimi dhe sigurimi i standardeve dhe rregullave sipas kompanise
 • Koordinimi i masave të marketingut dhe përkrahja e panaireve të brendshme si dhe inventarizimi
Eksperiencat
 • Shkalla e ekonomisë ose trajnimi profesional me njohuri shtesë relevante ne kete drejtim
 • Përvoja e parë e punës është e dëshirueshme ne kete lemi
 • Aftësi konceptuale dhe analitike
 • Aftësi të fuqishme të komunikimit dhe negociatave
 • Siguri, bindje dhe pamjen e sigurt
 • Operacion i strukturuar dhe i besueshëm
 • Gatishmëria për të udhëtuar dhe fleksibilitet
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 141 herë

#Marketing