Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Angli, Britani e Madhe
Data e skadimit 25 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizem
ID e punës #2957
Data e publikimit 6 Aug 2018 - 10:40
Brite Services
Adresa United Kingdom
Emaili Brite Services Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po rekrutojmë një mekanik për një vend pune në qytetin e Wellingtonit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të siguroheni që makinat janë duke operuar me një efikasitet të lartë dhe në mënyrën më të mirë
  • Të inspektoni cilësinë e riparimeve
  • Të siguroni mirëmbajtjen rutinore të makinave
  • Përgatitni dhe prezantoni makinat për testim
  • Të bëni testimin rrugor të makinave dhe testimin e prishjeve
Eksperiencat

Kandidati ideal duhet të jetë i kualifikuar si mekanik dhe të ketë përvojë disavjeçare në këtë fushë.

Kërkohet posedimi i patent shoferit, kategoria C.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 986 herë

#Marketing