Furrtar/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Mynih, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #10196
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 19:45
Breuninger
Adresa Mynih
Emaili Breuninger Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitje e ëmbëlsirave me cilësi të lartë,bashkëkohore dhe të kohës
  • Përgatitja e bukës
  • Zbatimi i rregullores së higjienës
Eksperiencat
  • Përvojë pune tre vjeçare në gatim profesional,konkretisht të ëmbëlsirave
  • Pastërtia në nivel gjatë përgatitjes së ushqimit
  • Përvojë në përgatitjen e brumit të bukës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 519 herë

#Marketing