Përfaqësues marketingu

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 30 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #3527
Data e publikimit 11 Oct 2018 - 12:57
bpro
Adresa Iceland
Emaili bpro Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://bpro.is/
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e ekipit tonë kërkojmë një punonjës në zyren tonë si përfaqësues i marketingut.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ju duhet të jeni të organizuar, dhe të keni njohuri të tregut.

Ju duhet të jeni në gjendje të implementoni planin e marketingut, të mirëmbani ueb-faqen e kompanisë, medias sociale, postës elektronike e gjetiu.

Eksperiencat
  • Edukim relevant në këtë fushë
  • Përvoja në marketing është avantazh
  • Njohja e rrjedhshme e gjuhës angleze apo islandeze
  • Aftësi të shkëlqyeshme ndërpersonale
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi

  Informata shtesë:

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Kjo ofertë ka 10 aplikues dhe është shikuar 1,353 herë

#Marketing