Kamarier/e dhe Shankist/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 10 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6902
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 17:00
Boutique Caffe Runway
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • T'i mirëpresë klientët;
  • T'i informojë klientët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës;
  • Të merr porosinë si dhe të servoj ushqimin dhe pijet e kërkuara;
  • Të kryej detyrat që i caktohen.

Aftësitë:

  • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese;
  • I/e motivuar për punë;

Të interesuarit të lajmërohen në këtë email adresë: [email protected] apo përmes numrit të kontaktit: 044 666 678 viber&whatsapp

#Marketing