Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bergen, Norvegji
Data e skadimit 10 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3461
Data e publikimit 21 Nov 2018 - 16:05
BOOS
Adresa Bergen , Norvegji
Emaili BOOS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.boos.no
Rrjetet
Përshkrimi

Si rezultat i kërkesave të shumta ne kërkojmë saldues më përvojë për të realizuar kontratat me klientët tanë.

 

Punësimi:

  • Sipas marrëveshjes me punëdhënësin
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndonjë çertifikim si saldues
  • Disa vite përvojë janë avantazh

  Karakteristikat personale:

  • Të jeni person i përgjegjshëm me i angazhuar për të sjellur cilësi

  Ne ofrojmë:

  • Paga të bazuara në marrëveshjen publike
  • Një mjedis akademik me kolegë profesional
  • Penzion dhe sigurim social dhe shëndetësor

 

Kjo ofertë ka 9 aplikues dhe është shikuar 1,917 herë

#Marketing