Projekt Menaxher

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Krefeld, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 15 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Komunikim Organizativ Punë ekipore
Kategoria Menaxhment
ID e punës #5242
Data e publikimit 28 Mar 2019 - 14:30
BONFIGLIOLI VECTRON GmbH
Adresa Europark Fichtenhain B 6, 47807 Krefeld, Germany
Emaili BONFIGLIOLI VECTRON GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ata marrin përsipër përgjegjësinë e përgjithshme për projektet inovative të zhvillimit të produktit në fushën e invertorëve industriale
  • Ata janë përgjegjës për udhëheqjen teknike dhe punojnë me sukses në projekte me skuadra interdisiplinare, pjesërisht në vend dhe me ekipet ndërkombëtare të projektit
  • Ato sigurojnë zbatimin e specifikimeve, si dhe respektimin e afateve dhe kërkesave buxhetore brenda projekteve të menaxhuara, duke marrë parasysh kërkesat e përcaktuara
  • Jeni përgjegjës për menaxhimin e partnerëve të kërkimit dhe zhvillimit të jashtëm nga ambienti industrial, universitar etj
Eksperiencat
  • Disa përvoja profesionale në ekzekutimin e suksesshëm të projekteve te ndryshme
  • Një mënyrë e strukturuar, efikase dhe e orientuar drejt zgjidhjes
  • Motivimi në ekip dhe këmbëngulje
  • Një nivel i lartë i shkathtësive të komunikimit dhe aftësive organizative
  • Njohuri te pergjithshme rreth projekteve
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 108 herë

#Marketing