Murator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stauëeiher 4 51645 Gummersbach, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Tjera
ID e punës #4252
Data e publikimit 18 Jan 2019 - 20:00
Bohle Innenausbau GmbH & Co. KG
Adresa Stauëeiher 4 51645 Gummersbach
Emaili Bohle Innenausbau GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pjesëmarrja në implementimin e projekteve dhe kalkulimi i këtij implementimi
  • Performimi i detyrave tuaja në bazë të kërkesave të projektit
  • Pjesëmarrja në diskutimet në lidhje me implementimin e projektit
Eksperiencat
  • Duhet të keni ndonjë trajnim në fushën e ndërtimtarisë, vecanërisht si murator, dhe përvojë paraprake pune
  • Keni përvojë dhe njohuri të jashtëzakonshme si murator
  • Posedoni patent shoferin, kategoria B
  • Keni njohuri mesatare të gjuhës gjermane
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 457 herë

#Marketing