Shitës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Klosengartenstraße 41, 50374 Erftstadt, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #7783
Data e publikimit 10 Sep 2019 - 13:30
Bofrost
Adresa Klosengartenstraße 41, 50374 Erftstadt
Emaili Bofrost Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Këshillim i klientëve rreth produkteve
  • Zbatim i promovimit të shitjeve sezonale
  • Të ketë qasje pozitive me klientët
Eksperiencat
  • Përparësi trajnimet për sektorin e shitjes
  • Përvojë pune dyvjeçare në sektorin e shitjes
  • Të jetë bashkëpunues me ekipin e punës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 119 herë

#Marketing