Kamarier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 30 Apr 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3413
Data e publikimit 10 Apr 2018 - 09:30
Bo Bowling
Adresa veternik, prishtinë
Emaili [email protected]om
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

''BO Bowling'' hap vend të lirë pune për:

  • Kamarier
Eksperiencat
  • Të jenë kumikativ dhe ta njohin punen
  • I shoqerueshem dhe te sjellet mire me mishteri

 

  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:
  • Tel:044628467

#Marketing