Shërbyes i Konsumatorit & Ndihmës i Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Montreal, QC, Kanada
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4476
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 13:00
Blinds To Go Inc. jobs
Adresa Montreal, QC
Emaili Blinds To Go Inc. jobs Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Merret me telefonatat hyrëse nga klientët dhe dyqanet (Kanada dhe SHBA)
  • Vepron si ndërmjetësues i dyqaneve dhe departamenteve tjera
  • Siguron shërbimet e konsumatorit pas shitjes
  • Ofron ndihmë dhe informacione për konsulentë në dyqanet tona (Kanada & US)·                                                                        Trajton një gamë të gjerë kërkesash dhe çështjesh të konsumatorëve 
Eksperiencat
  • 1 – 3 vjet përvojë pune në shitje dhe punë me konsumatorët·     
  • Aftësi të mira komunikimi si dhe në të shkruar (Anglisht dhe Frëngjisht)· 
  • Aftësi në ndikimin dhe gjykimin e zgjidhjes së problemeve në mënyrën më të mirë
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 196 herë

#Marketing