Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 75038 Oberderdingen GERMANY Germany, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5035
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 16:00
BLANCO Professional GmbH + Co KG
Adresa Flehinger Straße 59 75038 Oberderdingen GERMANY
Emaili BLANCO Professional GmbH + Co KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldimi MIG i metalit dhe pllakëzave të holla metalike
  • Performimi i aktiviteteve montuese
  • Kontrollimi i cilësisë
Eksperiencat
  • Trajnim i përfunduar në fushën e përpunimit të metalit
  • Përvojë në saldimin MIG
  • I kujdesshëm dhe preciz
  • I gatshëm për punë me ndërrime (sistemi me 3 ndërrime)
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 168 herë

#Marketing