Kuzhinier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Sidney, BC KANADA, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #7770
Data e publikimit 9 Sep 2019 - 17:00
Bistro Suisse
Adresa Sidney, BC KANADA
Emaili Bistro Suisse Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ofrojmë:

Paga nga $ 21 deri në 24 dollarë në orë për 35 deri në 40 orë në javë

Eksperiencat
  • (Çertifikatat, licencat, anëtarësia, kurset, etj)
  • Çertifikatë për trajtimin e ushqimit të sigurt
  • Njohja e gjuhës angleze
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 100 herë

#Marketing