Punonjës në fermë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Puidoux, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Krijimi i zgjidhjeve të reja Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Kujdesshmëri Mbështetje teknike Punë ekipore
Kategoria Bujqësi
ID e punës #4234
Data e publikimit 10 Jan 2019 - 14:15
BISON Group
Adresa Puidoux , Zvicër
Emaili BISON Group Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.bison-group.com
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbjellja dhe kultivimi i kulturave bujqësore sipas specifikave tona
  • Ujitja e rregullt e kulturave bujqësore
  • Inspektimi ditor dhe i rregullt i të mbjellurave
  • Raporti ditor, javor dhe mujor në lidhje me gjendjen e kulturave të mbjellura
Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 720 herë

#Marketing