Serviser

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 14 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #3120
Data e publikimit 7 Mar 2018 - 11:45
Birra Prishtina
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://birraprishtina.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Birra Prishtina sh.p.k shpall konkurs për serviser.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi i draft aparatave dhe servisimi i tyre.
  • Vizita në terren sipas planit ditor të caktuar nga menaxheri.
  • Të mbajë përgjegjësi për paisjet e punës te cilat i posedon me vete, dhe po ashtu të mbaj raport të shkruar për secilën pajisje.
  • Bën pastrimin dhe mirëmbajtjën e draft aparatave.
  • Bën përgaditjen para daljes në teren, vendos qellime për secilen vizitë dhe percakton prioritetet gjatë vizitave.  
  • Raportimi në baza ditore gjatë servisimeve në terren të personat perkatës në kompani.
Eksperiencat
  • Së paku 2 vite pervoje pune.
  • Patent shoferin (kategoria B).
  • Të ketë aftesi te mira komunikuese.
  • Mosha me përparesi 27-35 vjeçar.

 

Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në këtë numer kontaktues: +381 38 60 60 93 dhe të dergojne CV e tyre permes email-it: [email protected]

#Marketing