Komercialist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 25 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3551
Data e publikimit 12 May 2018 - 03:42
Biota Shpk
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Biota sh.p.k fabrika per prodhimin dhe kultivimin e kepurdhave Champingons  Shpall konkurs per:

Komercialist per Prishtine

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Arritja e objektivave mujore te percaktuara
  • Vizitka te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
  • Prezantimi i produktit te kompanise
  • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
  • Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise
Eksperiencat
  • Minimum shkolla e mesme e perfunduar
  • Te kete pervoje pune (te specifikohet puna e me hershme)
  • Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar
  • Obligative Patent shoferi – Kategoria B
  • Te jete banues i rajonit te Prishtines


Te gjitha te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email [email protected]

#Marketing