Inxhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 5 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Inxhinieri
ID e punës #5609
Data e publikimit 12 Apr 2019 - 14:30
BINNI
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Pozita e kërkuar më lartë ka rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

    Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te ketë paraqitje profesionale,
  • Diplomë universitare në ndertimtari
  • Përvojë se paku 2 vite në punën në terren,
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Aftësi në të kuptuarit e nevojave të klientëve, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  • Aftësi në zgjidhjen e problemeve.

#Marketing