Dizajner Grafik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 31 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #3170
Data e publikimit 13 Mar 2018 - 07:30
Binaki-Print
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Binaki-Print kërkon:

  • Dizajner Grafik
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Zhvillimi dhe dizajnimi i materialeve të ndryshme per produkte promocionale
  • Zhvillimi dhe Editimi i dizajneve te ndryshme.
Eksperiencat
  • Njohuri të shkëlqyera të Adobe Photoshop, Illustrator, dhe Corell Draw
  • Kreativiteti dhe aftësia për të punuar me vetë iniciativë;

 

Tjera

  • Për te aplikuar ju lutemi te na kontaktoni nepermjet emailit tone [email protected], duke na derguar CV-ne tuaj si dhe disa nga shembujt me te mire te punes tuaj. 
  • Kompania ofron kushte shume te mira punesimi, PAGE FIKSE + BONUSE

 

#Marketing