Mekanik industrial

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Herøya Industripark, 3936 Porsgrunn, Gjermani
Data e skadimit 5 Jul 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Saktësi Veprimet e Pavarura
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5627
Data e publikimit 15 Apr 2019 - 16:23
Bilfinger Maintenance GmbH
Adresa Am Taubenfeld 21/1, 69123 Heidelberg, Germany
Emaili Bilfinger Maintenance GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju do punoni me mirëmbajtje, riparim dhe montim/ndërtimin e pajisjeve prodhuese tek klientët tanë, dhe në punëtoritë tona
Eksperiencat
  • I certifikuar si mekanik industrial
  • Përvoja si koordinator është avantazh
  • Përvoja paraprake është e dëshirueshme
  • Përvojë solide në mirëmbajtje/e preferueshme në makineritë rotative
  • I orientuar në shërbime, i pavarur, kreativ dhe i saktë
  • Focus i lartë në HSE, vlera dhe etikë
  • I strukturuar, proaktiv, i orientuar në rezultate dhe zgjidhje
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 143 herë

#Marketing