Menaxher/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Kosovë
Data e skadimit 21 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Menaxhim
ID e punës #8235
Data e publikimit 24 Sep 2019 - 13:00
Big market
Adresa “Prush-Vaqar”,Tirane -Shqipëri
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://www.bigmarket.al
Rrjetet
Eksperiencat

•Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.

•Te karakterizohen nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.

•Te kene aftesi organizative, kreative dhe te ndihmojne ne dhenien e ideve te reja.

•Te eci me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise.

•Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale.

•Aftësi shume të mira komunikuese dhe negocimi.

•Të jetë korrekt dhe i disiplinuar në menaxhimin e produkteve te Kompanisë,

•Aftësi për të manaxhuar kohën Te kete arsimin e larte.

•Mosha nga 25-40 vjec

•Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point);

•Njohuri te sistemit Financa 5

•Te kete eksperience te mepareshme ne pozicione te ngjashme.

•Letra reference nga punedhenesit e meparshem.

 

Informojme te interesuarit se ky njoftim eshte I vlefshem vetem per “Big Market” ne City Park.

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: [email protected]

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do te njoftohen per interviste.

#Marketing