Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frohnhauser Str. 67 45127 Essen, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5626
Data e publikimit 5 Jun 2019 - 19:30
BGZ Gesellschaft für Zwischenlagerung mbH
Adresa Frohnhauser Str. 67 45127 Essen
Emaili BGZ Gesellschaft für Zwischenlagerung mbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Mirëmbajtja dhe riparimi i pajisjeve elektrike dhe si dhe pajisjeve mekanike në TBL-Ahaus (rreth 60%)
 • Kontrollimet periodike të pajisjeve elektrike / elektronike
 • Marrja e shërbimeve të gatishmërisë / zhvendosjes së ndryshimeve
 • Mbrojtja e pajisjeve kundër masave ndërhyrëse ose veprimeve të tjera nga palët e treta (rreth 40%)
 • Përfaqësimi i kompanisë operuese në vend, përfaqësuesimi i zyrtarit të sigurimit të pasurisë, kontrollimi dhe mbikëqyrjen e shërbimit të sigurimit të pasurisë
 • Pranimi dhe trajtimi i transporteve radioaktive
Eksperiencat
 • Trajnimi i përfunduar me sukses si teknik elektrik / teknik elektronik
 • Përvojë profesionale në një pozitë të ngjashme
 • Njohuri të thellë të teknologjisë së kontrollit
 • Njohja e ligjit të mbrojtjes nga rrezatimi si dhe përshtatshmëria për zonën e inspektimit
 • Përvojë në trajtimin e softuerit të zakonshëm të Microsoft-it (MS Office), njohuritë në SAP për avantazh
 • Të gatshëm për punë, metoda fleksibile dhe të besueshme të punës, besnikëri dhe diskrecion të lartë, si dhe qëndrueshmëri dhe vështrim të përgjithshëm
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 241 herë

#Marketing