Murator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Magdeburg, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8824
Data e publikimit 26 Nov 2019 - 16:45
BGB Berthold Gehder Bauges. mbH + Co KG
Adresa Schlachthofstraße 6, 39108 Magdeburg, Germany
Emaili BGB Berthold Gehder Bauges. mbH + Co KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

NE JU OFROJMË:

 

  • Bashkëpunimi në ekip me një atmosferë të mirë pune.
  • Vend pune të orientuar kah ardhmëria, shumëllojshme dhe modern.
  • Marrëveshja të interesave familjare / private dhe kërkesat e brendshme të kompanisë.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Konstrukte ndërtimi me gurë në të gjitha formatet.
  • Punimi i betonit dhe i përbërësve të betonit.
  • Renovimin gjeneral dhe riparimin e ndërtesave dhe strukturave tjera.
Eksperiencat
  • Trajnimi i kryer profesional si murator ose trajnim ekuivalent.
  • Patent shoferi I kategorisë B.
  • Përgjegjësia, puna ekipore dhe iniciativa.
  • Besueshmëria dhe fleksibiliteti.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 287 herë

#Marketing