Murator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Magdeburg, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Saktësi
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #7818
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 10:00
BGB Berthold Gehder Bauges. mbH + Co KG
Adresa Schlachthofstraße 6, 39108 Magdeburg, Germany
Emaili BGB Berthold Gehder Bauges. mbH + Co KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Konstrukte ndërtimi me gurë në të gjitha formatet
  • Punimi i betonit dhe i përbërësve të betonit
  • Renovimin gjeneral dhe riparimin e ndërtesave dhe strukturave tjera
Eksperiencat
  • Trajnimi i kryer profesional si murator ose trajnim ekuivalent
  • Patent shoferi i kategorisë B
  • Përgjegjësia,puna ekipore dhe iniciativa
  • Besueshmëria dhe fleksibiliteti 
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 118 herë

#Marketing