Agjent I Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 16 Jul 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3613
Data e publikimit 1 Jul 2018 - 02:14
Besa Pharm Sh.p.k.
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania farmaceutike “Besa Pharm Shpk” si përfaqësues ekskluziv për disa brende të njohura hap konkurs pune për:

Agjent të shitjes (2)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

-Prezentimi i produkteve farmaceutike në barnatoret e licencuara
-Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e produkteve në vazhdimësi
-Raportimi në baza të rregullta

Eksperiencat

-Diplomë Universitare në Mjekësi, Farmaci, Ekonomi ose Marketing
-Eksperiencë pune në fushën e prezentimit të produkteve së paku një vit
-Njohuri të tregut për produkte farmaceutike
-Njohuri të punës me kompjuterë (MS Office – Word, Excel, PowerPoint)
-Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale
-Njohuri të gjuhës angleze
-Patent shofer për kategorinë B

Ne ofrojmë:

-Pagë atraktive dhe bonuse
-Trajnim dhe zhvillim professional

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit [email protected] duke
dërguar CV-në. Konkursi është i hapur deri me datën 15.07.2018

Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

#Marketing