Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni André Oesch Postfach 226 4601 Olten, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Përgjegjshmëri Planifikim i aktiviteteve Punë ekipore Rekomandime Shfaqja e ideve
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4179
Data e publikimit 12 Jan 2019 - 18:15
Bernasconi Boden Decke Wände
Adresa Postfach 226 4601 Olten
Emaili Bernasconi Boden Decke Wände Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.bernasconi.ch/app/easyweb/query?group=HOME
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndërtimi i zyreve të reja
  • Krijimi i klientëve të rinj dhe ofrimi i këshillave për klientët ekzistues
  • Mbikqyrja e zonës së punës dhe kontrolli i performancës
  • Sqarimi, ofertimi dhe faturimi
  • Disponimi i personelit dhe materialit
  • Kjo mund të përfshijë edhe punën në sektorin e ndnërtimtarisë
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 532 herë

#Marketing