Mjeshtër i lyerjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Olten, Zvicër
Data e skadimit 4 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10265
Data e publikimit 26 Mar 2020 - 16:48
Bernasconi Boden Decke Wände
Adresa Postfach 226 4601 Olten
Emaili Bernasconi Boden Decke Wände Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.bernasconi.ch/app/easyweb/query?group=HOME
Rrjetet
Përshkrimi

Bernasconi ka qenë i angazhuar për standardet e cilësisë së lartë të dizajnit të brendshëm për klientët e saj potencial për më shumë se 65 vjet. Ne jemi një biznes inovativ familjar që vepron në të gjithë Zvicrën. Ne po kërkojmë që të kontribuoni vendndodhjen tonë në Langenthal

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndërtimi i zyreve të reja
  • Krijimi i klientëve të rinj dhe ofrimi i këshillave për klientët ekzistues
  • Mbikqyrja e zonës së punës dhe kontrolli i performancës
Eksperiencat
  • Sqarimi, ofertimi dhe faturimi
  • Disponimi i personelit dhe materialit
  • Kjo mund të përfshijë edhe punën në sektorin e ndnërtimtarisë
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 565 herë