Konurs në sektorin e gastronomisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Dorsten, Gjermani
Data e skadimit 2 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3687
Data e publikimit 13 Oct 2018 - 14:08
Bellini Senioren – Residenz Dorsten GmbH
Adresa Dorsten, Germany
Emaili Bellini Senioren – Residenz Dorsten GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania gjermane Bellini Senioren – Residenz Dorsten GmbH me lokacion në Dorsten të Gjermanisë shpall ofertë pune për këto fusha:

 1. Kamarjer
 2. Banakier
 3. Kuzhinier
 4. Pastrues/e
Eksperiencat

 Për poziten numer 1 të punës kërkohet që kandidati ideal të posedojë këto cilësi personale:

 • Të ketë parqitje të mirë dhe të jetë i sjellshëm
 • Të jetë personalitet pozitiv dhe i buzëqeshur
 • Të jetë pedant dhe të jetë i orientuar në klientë
 • Të jetë komunikativ dhe fleksibil në marrjen e porosive
 • Të jetë i besueshëm dhe të ketë një mënyrë të strukturuar të të punuarit
 • Të ketë njohuri bazike të gjuhës gjermane

 

Për pozitën numër 2 klienti ynë kërkon që kandidatët ideal të kenë profil professional si më poshtë:

 • Të jetë i përpiktë dhe të jetë i orientuar në mjedis të pastër të vendit të punës
 • Të njeh miksimin e pijeve alkoolike dhe të ketë njohuri në kokteje të ndryshme
 • Të jetë fleksibil dhe të jetë në gjendje të performojë disa aktivitete pune njëkohësh
 • Të jetë i sjellshem dhe të ketë paraqitje të mirë
 • Të njeh gjuhën gjermane në nivelin bazë

 

Për pozitën numer 3 kërkohet që kandidati ideal të ketë këto cilësi personale:

 • Të ketë orientim në një mjedis të pastër të punës
 • Të njeh mirë përgatitjen e pjatave
 • Të dokumentojë aktivitetet e performuara
 • Të ndihmojë në përpilimin dhe planifikimin e menyve
 • Të ketë njohuri bazike të gjuhës gjermane
 • Të jetë komunikativ dhe të jetë i aftë për punë ekipore

 

Për pozitën numër 4 kërkohet që kandidati të ketë këto cilësi profesionale:

 • Të njeh produktet që janë më efikase për pastrim
 • Të jetë i orientuar në detaje
 • Të jetë fleksibil në orarin e punës
 • Të jetë i besueshëm dhe të posedojë mënyrë të pavarur të të punuarit
 • Të njeh gjuhën gjermane
 • Të jetë në gjendje të punojë dhe në ndërrimin e natës dhe gjatë fundjavës

 

Apliko tani:

http://www.punsohu.eu/sq/apliko

Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 3,549 herë

#Marketing