Mjeshtër

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 19 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #3708
Data e publikimit 14 Sep 2018 - 09:15
Beiersdorf AG
Adresa Hamburg, Germany
Emaili Beiersdorf AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Iu pret një pozitë e përgjegjshme pune, në një mjedis të gjithanshëm ku mund te operoni në mënyrë të pavarur.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi dhe instalimi i furnizimeve me karburant
  • Ndërtimi i tubacioneve në rezervuaret e ujit të pijshëm
  • Nëse është e nevojshme puna brenda pajisjeve
  • Iu ofrohet mundësi të ekzekutoni projektet si shef i ekipit
Eksperiencat
  • Arsimin si hidrosanitar, montues i rrjeteve hidraulike ose tubacioneve, bravandreqës apo ndonjë edukim tjetër ekuivalent
  • Njohuria në teknikën TIG të saldimit është avantazh (apo gatishmëria për të mësuar)
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 357 herë

#Marketing