Teknik / Montues / Bravandreqës/ Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4581
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 16:00
Becker Stahlbau Berlin GmbH
Adresa Holzhauser Str. 51-53, 13509 Berlin
Emaili Becker Stahlbau Berlin GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Leximi i skicimeve inxhinierike
  • Prerja, shenjimi, lakimi, dhe saldimi MAG dhe E
  • Montimi i komponentëve të fabrikuara në zonat ndërtuese përreth Berlinit dhe më gjërë
  • Detyra të tjera profesionale
Eksperiencat
  • Trajnim i përfunduar si metalpunues, kontruktimin e celikut, bravandreqës, mekanik, apo disa vite përvojë pune në industrinë e përpunimit të celikut
  • Fleksibil dhe gjendje e mirë fizike
  • Gatishmëri të punoni jashtë orarit të punës
  • Paraqitje miqësore dhe i orientuar në klientë
  • Posedimi i patent shoferit
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 671 herë