Mbikqyres i sistemeve te energjise

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Germany, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4165
Data e publikimit 4 Jan 2019 - 15:45
BDEW Bundesverband der Energie- und Wasserwirtschaft e. V.
Adresa Reinhardtstraße 32, 10117 Berlin, Germany
Emaili BDEW Bundesverband der Energie- und Wasserwirtschaft e. V. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Theks i veçantë i kushtohet trajtimit të pavarur të çështjeve themelore në fushën e prodhimit të energjisë elektrike dhe sigurisë së furnizimit në sektorin e energjisë elektrike
  • Analiza dhe vlerësimi i studimeve të temave të ngjashme
  • Përgatitja e mendimeve të ekspertëve, dokumenteve të argumentimit dhe pozicioneve të industrisë
  • Përpunimi dhe publikimi i temave të specializuara në mediat specifike të shoqatës, si dhe konceptimi i ngjarjeve të specializuara
Eksperiencat
  • Trajnim ose praktike te perfunduar ne elektrike ose te ngjajshme
  • Njohuri shumë të mira të industrisë së energjisë
  • Shfaqja e sigurt, puna e pavarur, aftësitë negociuese aftesi te mire komunikimi
  • Punë në grup, aftësi organizative, fleksibilitet dhe përkushtim
  • Njohuri shumë të mira të programeve të MS Office
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 186 herë

#Marketing