Shitës/e në Showroom (2 vende)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 30 Apr 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #3408
Data e publikimit 8 Apr 2018 - 08:32
BCreative light gallery
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

BCreative  - Light Gallery, kompani me pervoje shumevjecare ne lemine e ndricimit per shtepi, restorante, hotele dhe objekte afariste me produktet e veta dhe perfaqsuese e Philips, Luceplan,Modular, Viokef, Massive, Lirio, One Light etj, shpall konkurs per 2(dy) vende te lira pune:

1. Nje (1)shites ne showroom
2. Nje (1)shitese ne showroom

Eksperiencat

- Te kete te kryer se paku shkollen e mesme – fakulteti eshte perparesi
- Pervoje te mehershme ne shitje
- Te jete komunikues/e gjate punes me kliente
- Te kete aftesi te mira organizative
- Njohja e gjuhes angleze (shkrim, lexim)
- Njohja e programeve kompjuterike MS Office
- Patent shoferi – eshte perparesi

Te interesuarit te dergojne CV e tyre permes emailit: [email protected]

Telefonatat nuk pranohen.
Vetëm kandidatet e suksesshem do te kontaktohen.

#Marketing