Punëtorë për mbjelljen dhe mirëmbajtjen e kulturave bujqësore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Muttenz, Zvicër
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Dëgjim I adaptueshëm Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Menaxhim i kohës
Kategoria Bujqësi
ID e punës #4233
Data e publikimit 10 Jan 2019 - 13:15
Bayer
Adresa Muttenz , Switzerland
Emaili Bayer Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kultivimi dhe mbjellja
  • Ujitja e bimëve
  • Mbikqyrja intenzive
Eksperiencat
  • Duhet të keni përvojë paraprake në mbjelljen dhe kultivimin e bimëve bujqësore
  • Të keni aftësi të njihni pesticidet dhe plehrat
  • Duhet të jeni në gjendje të punoni edhe gjatë fundjavës në bazë të kërkesës
Kjo ofertë ka 9 aplikues dhe është shikuar 830 herë

#Marketing