Recepsionist në klinikë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni North York, ON, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #9528
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 12:15
Baycrest
Adresa North York, ON
Emaili Baycrest Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Procesoni referime, prenotim dhe konfirmim të emërimeve, si dhe mirëmbajtjen e orarit të ekipit.
  • Përshëndet pacientët dhe ofroni një nivel të shkëlqyer të shërbimit gjatë vizitës së pacientit.
  • Ndërlidhuni me zyra të ndryshme të mjekëve për të siguruar përfundimin e referimeve ose dokumenteve të tjera të kërkuara nga ekipi.
  • Përgatitni raporte ditore dhe mujore dhe raporte shtesë siç kërkohet.
Eksperiencat
  • Përfundimi i një administrate të njohur zyre post sekondare - programi mjekësor ose dicka te ngjashme.
  • Dy (2) vjet përvojë pune.
  • Përvojë me Meditech (Record Electronic Electronic Health).
  • Njohuri të demonstruara të terminologjisë mjekësore.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 205 herë