Shitës/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues IT Komunikim Punë ekipore
Kategoria Shitje
ID e punës #6451
Data e publikimit 24 May 2019 - 18:45
BAUER Spezialtiefbau Schweiz AG
Adresa Langacker 20 A 5405 Baden-Dättwil Zvicer
Emaili BAUER Spezialtiefbau Schweiz AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.bauer-schweiz.ch/de/index.html
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Prezantimi i produkteve tona
  • Planifikimi financiar i shitjeve tuaja
  • Përpilimi i raporteve mujore
  • Mbajtja e përgjegjësisë suaj në lidhje me veprimtarinë tuaj
Eksperiencat
  • Përvojë apo edukim në shitje
  • Disa vite përvojë pune në këtë fushë
  • Njohuri e rrjedhshme e gjuhës gjermane
  • Preferohet njohja e gjuhës angleze
  • Komunikativ
  • Njohuritë në IT janë të dëshirueshme
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 188 herë

#Marketing