Zyrtar/e i Financave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 16 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analitik Analizë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim I adaptueshëm Komunikim joverbal Kujdesshmëri Përditësim i skedarëve Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Banka & Financa
ID e punës #7862
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 10:00
Baruti Group SHPK
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Baruti Group SHPK me seli në Prishtinë, shpallë konkurs per vendin e lirë të punës:

1. Zyrtar/e i Financave 

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Organizon dhe mirëmban dosjet dhe të dhënat financiare
 • Përpilimi i raporteve të ndryshme financiare, sipas kërkesës së mbikqyrësit
 • Përgjegjës për pagesa të kompanisë,
 • Përgatitë raporte financiare javore, mujore dhe vjetore,
 • Kontrollon të ardhurat dhe shpenzimet,
 • Përgatitë raporte javore te llogarive te arketueshme dhe te pagueshme,
 • Kontrollon të ardhurat, shpenzimet dhe qarkullimet bankare
Eksperiencat
 • Diplomë universitare në Ekonomi dhe Financa
 • Pervoje pune se paku 2 vite.
 • Preferohet të kenë trajnime dhe certifikime ne Financa
 • Të jetë person i besueshëm
 • I/e aftë të punojë në ekip
 • Vetëiniciator/e
 • Aftësi të mira organizimi, komunikuese dhe planifikuese
 • Njohuri kompetente të MS Word, Excel dhe programe financiare.

Paga e negociueshme.

Tjera

Për të aplikuar: Ju lutemi dërgoni CV dhe referencat në email [email protected], shkruani per poziten qe aplikoni në subjektin e emailit.

Telefon: 049/799-999.

Vetëm kandidatët/e e përzgjedhur do të kontaktohen.

#Marketing