Ngjyrosës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ulmer Straße 2 70771 Leinfelden-Echterdingen, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Organizativ Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Tjera
ID e punës #4248
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 13:00
Baresel GmbH
Adresa Germany
Emaili Baresel GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Monitorimi i aktivitetev punuese në sektorin e ndërtimit
  • Implementimi i detyrave të punë sipas specifikimeve në projekt
  • Kontrollimi i kompletimit të punëve sipas afateve të parapara
  • Impmentimi i standardeve të cilësisë dhe sigurisë
Eksperiencat
  • Përfundimi i suksesshem i trajnimit për ngjyrosës apo ndonjë degë e ngjashme
  • Përvojë paraprake punë në këtë fushë
  • Aftësi organizative, komunikativ dhe i aftë për punë ekipore
  • I angazhuar dhe i gatshëm për zhvillim profesional
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 201 herë

#Marketing