Asistent/e Kuzhine

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Germany, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #5398
Data e publikimit 1 Aug 2019 - 12:45
Barceló Hamburg
Adresa Ferdinandstraße 15, 20095 Hamburg, Germany
Emaili Barceló Hamburg Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë per ju :

 

  • Tarifa falas (përfitim financiar)
  • Pastrimi i veshjeve të punës dhe prokurim zëvendësues
  • Pjesëmarrja në HVV Proficard
Eksperiencat
  • Një trajnim si kuzhinier / kuzhiniere
  • Motivues & Angazhimi i lartë
  • Bashkërendim
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 419 herë

#Marketing