Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 30 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3064
Data e publikimit 11 Oct 2018 - 14:56
Banssi
Adresa Finlandë
Emaili Banssi Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://banssi.likeit.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për fuqi punëtore të kualifikuar për klientin tonë. Përveç punëve të rëndomta në punëtori ju do merreni edhe me montime të ndryshme. Kërkojmë që të keni aftësi në montimit e inventarit nëpër shtëpi dhe zyre. Kandidati ideal do kontraktohet menjëherë nga klienti ynë.

Eksperiencat
  • Së paku 5 vite përvojë pune
  • Patent shoferi
  • I besueshëm
  • Fleksibil dhe i përpiktë
  • Qëndrim pozitiv ndaj punës
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Do ishte avantazh kategoria C e patent shoferit

Nëse jeni i interesuar për këtë vend pune ju lutem aplikoni përmes uebfaqes sonë.

Kjo ofertë ka 15 aplikues dhe është shikuar 2,423 herë

#Marketing