Montues i sistemit të ngrohjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Vantaa, Finland
Data e skadimit 25 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10287
Data e publikimit 1 Apr 2020 - 10:38
Banssi
Adresa Finlandë
Emaili Banssi Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://banssi.likeit.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për një kandidat të kualifikuar për montim (montimin e sistemit të ngrohjes në ndërtesat e reja).

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kenë përvojë paraprake në montimin e sistemit të ngrohjes
  • Patent shoferin
  • I besueshëm
Eksperiencat
  • Fleksibil dhe i përpiktë
  • Qasje të pavarur ndaj punës
  • Qëndrim pozitiv ndaj punës
  • Aftësi për saldimin e materialit të plastikës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 166 herë

#Marketing