Shofer i kategorisë B

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #6544
Data e publikimit 23 May 2019 - 13:00
Banner Transport ltd
Adresa Fraser Valley, bc
Emaili Banner Transport ltd Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Duhet të ketë kategorinë B
  • Duhet të ketë eksperiencë minimum 1 vit
  • Nëse ju jeni një shofer i besueshëm ju do të merrni në shtëpi më shumë se 5500 $ në muaj (pas taksave dhe zbritjeve).
  • Duhet të punoj në fundjavë dhe disa netë gjatë javës.
  • Përfitime të plota mjekësore dhe dentare pas provës tre mujore.
Kjo ofertë ka 23 aplikues dhe është shikuar 838 herë

#Marketing