Intervistues Telefonik - Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Drenas, Vushtrri dhe Lipjan

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Bambus Sh.p.k
Adresa Str. Nora e Hotit No. 13 Plz 10000 Pristina.
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://bambusgroup.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Gjermane në Prishtinë, Pejë, Ferizaj,Drenas, Vushtrri dhe Lipjan.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Ambient miqësorë dhe modern të punës
- Orarë fleksibil mundësi pune part dhe full time prej 09:00 deri 21:00
- Ngritje profesionale dhe projekte atraktive
- Pagesë për orë dhe bonuse për çdo intervistë
  Pagesë të trustit dhe kontributeve nga ana e kompanisë

Eksperiencat

- Njohuri të shkëlqyeshme në gjuhën Gjermane
- Shkathëtesi te mira të komunkimit me klientë
- Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
- Gatishmëri për punë ekipore dhe vetë inciative

Bambus Group fton të gjithe të interesuarit të dërgoni CV-ne, ne e-mail adresen: [email protected] për informata na kontaktoni në tel 038/606012

Bambus Group është ekskluzivisht e specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në tregun ndërkombetar dhe bashkëpunon me institute me renome në Evropë.

Konkursi është i hapur deri në datën: 23.09.2019

NXITONI behuni pjesë e rritjes së Bambus Group

#Marketing